Ньоккі по-римськи

Інгредієнти:

1 порція

  • 100 г води
  • 150 мл безбілкового напою Milco
  • 50 г манної крупи Sineamin
  • 30 г масла
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Під час приготування манної крупи можна додати ½ пакетика шафрану. Перед запіканням у духовці до Ньоккі можна додати томати.

Приготування:

1) Змішати воду і напій Milco у невеликій каструлі

2) Додати масло, сіль та перець до смаку. Довести до кипіння

3) Додати манну крупу Sineamin і розмішати

4) Варити кілька хвилин, потім додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній дозі (1 пакетик або більше)

5) Отриману суміш викласти на пергамент для запікання і розподілити по всій формі шаром товщиною 1 см.

6) Дати охолонути і розрізати на квадратики розміром 3/4 см

7) Викласти квадратики на деко і розігріти в гарячій духовці

8) Можна додати ½ пакетика шафрану до смаку

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 9.16 г; Ккал – 571.4; Фен – 29.3 мг