CART_EMTY_NOTICE
Ньоккі по-римськи
Інгредієнти:
1 порція
- 100 г води
- 150 мл безбілкового напою Milco
- 50 г манної крупи Sineamin
- 30 г масла
- Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored
Порада:
Під час приготування манної крупи можна додати ½ пакетика шафрану. Перед запіканням у духовці до Ньоккі можна додати томати.
Приготування:
1) Змішати воду і напій Milco у невеликій каструлі
2) Додати масло, сіль та перець до смаку. Довести до кипіння
3) Додати манну крупу Sineamin і розмішати
4) Варити кілька хвилин, потім додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній дозі (1 пакетик або більше)
5) Отриману суміш викласти на пергамент для запікання і розподілити по всій формі шаром товщиною 1 см.
6) Дати охолонути і розрізати на квадратики розміром 3/4 см
7) Викласти квадратики на деко і розігріти в гарячій духовці
8) Можна додати ½ пакетика шафрану до смаку
Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 9.16 г; Ккал – 571.4; Фен – 29.3 мг