Хліб вівсяний

хлеб овсяный без глютена

інгредієнти

Приготування

  1. Нагрійте воду трохи вище 42 градусів (трохи тепліше, ніж ваша рука) і вилийте в миску. Змішайте сухі дріжджі з сумішшю зборошна.
  2. Додайте дріжджі і борошно, сіль і жир в воду.
    Збийте тісто електричним віночком; спочатку повільно близько 30 секунд, потім на повну потужність близько хвилини.
  3. Налийте тісто в змащену маслом форму 1 л і дайте вистоятися протягом 30-40 хвилин в теплому місці. Розігрійте духовку до 225 градусів.
  4. Випікайте на нижній полиці духовки протягом 25-30 хвилин. Покрийте хліб папером для випічки в кінці випічки, якщо поверхня хліба починає занадто темніти.