CART_EMTY_NOTICE
Хліб вівсяний

інгредієнти
- вода – 350мл
- сіль – 1/2 ч.л.
- маргарин розтоплений – 50мл
- сухі дріжджі – 1 упаковка (11 г)
- борошно Provena без глютену – 450 г
Приготування
- Нагрійте воду трохи вище 42 градусів (трохи тепліше, ніж ваша рука) і вилийте в миску. Змішайте сухі дріжджі з сумішшю зборошна.
- Додайте дріжджі і борошно, сіль і жир в воду.
Збийте тісто електричним віночком; спочатку повільно близько 30 секунд, потім на повну потужність близько хвилини. - Налийте тісто в змащену маслом форму 1 л і дайте вистоятися протягом 30-40 хвилин в теплому місці. Розігрійте духовку до 225 градусів.
- Випікайте на нижній полиці духовки протягом 25-30 хвилин. Покрийте хліб папером для випічки в кінці випічки, якщо поверхня хліба починає занадто темніти.