Суп-пюре з цвітної капусти

Інгредієнти:

1 порція

  • 50 г цвітної капусти
  • 10 г масла
  • Сіль і перець до смаку
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Готову страву можна посипати нарізаною зеленою цибулею або зеленню петрушки.

Приготування:

1) Розплавити половину масла і додати цвітну капусту, порізану на шматочки

2) Обсмажити кілька хвилин, залити водою

3) Тушкувати приблизно 15 хвилин, потім подрібнити за допомогою блендера

4) Додати сіль, перець та залишок масла

5) Додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 пакетик або більше)

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 10 гг; Ккал – 153; Фен – 41 мг