Соус циганський

Інгредієнти:

2 порції безбілкової пасти Sineamin

  • ½ зубчика часнику
  • 50 г цибулі
  • 25 г оливкової олії
  • 40 г солодкого перцю
  • 100 г помідорів
  • 10 г чорних маслин
  • 5 г каперсів
  • Сіль до смаку
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Як варіант, готовий соус можна використати при приготуванні брускет із безбілкового хлібу.

Приготування:

1) Обсмажити дрібно порізану цибулю з часником в оливковій олії і додати нарізаний кубиками перець

2) Смажити 10 хвилин

3) Додати свіжі або консервовані томати, каперси та маслини

4) Тушкувати близько 15 хвилин

5) Змішати з Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 пакетик або більше)

6) Додати спеції

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 18.82 г; Ккал – 425.3; Фен – 53.2 мг (для 2-х порцій)