Сицилійський соус

Інгредієнти:

2 порції безбілкової пасти Sineamin

  • ¼ зубчика часнику
  • 50 г цибулі
  • 5 г оливкової олії
  • 100 г баклажанів
  • 100 г помідорів
  • Рослинна олія
  • Сіль до смаку
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Як варіант, соус можна використати при приготуванні брускет із безбілкового хлібу.

Приготування:

1) Нарізати баклажани скибками і обсмажити у великій кількості оливкової олії

2) Підсушити і злити надлишкову олію

3) Обсмажити дрібно порізану цибулю з часником в оливковій олії

4) Додати свіжі або консервовані томати і тушкувати близько 10 хвилин

5) Додати баклажани

6) Змішати з Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 пакетик або більше)

7) Приправити пасту

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 19.4 г; Ккал – 591; Фен – 39.36 мг (для 2-х порцій)