Різдвяний пиріг

рождественский пирог
Складові:
  • 350 г вершкового масла без глютену
  • 350 г кокосового цукру
  • 1 пакетик цукру з корицею
  • 300 г безглютенової борошна
  • 5 яєць
  • 150 г фундука
  • 100 г мигдалю
  • 150 г свіжих яблук
  • 200 г кураги
  • 200 г родзинок
  • 200 г сушеного інжиру
  • 1 ч. Ложка розпушувача
Приготування:
Духовку попередньо розігріти до 180 ° С.
Всі сухофрукти досить дрібно нарізати, так щоб вони були приблизно однакового розміру.
Збити коричневий цукор з маслом, ввести по одному яйця.
Половину горіхової суміші подрібнити в блендері, а решту розкачати качалкою, щоб вийшла дрібна горіхова стружка. Додати в цукрово-маслянну суміш. Туди ж додати свіжі порізані яблука.
Ввести просіяне борошно і розпушувач і перемішати все гарненько.
Круглу високу форму змастити маслом, присипати борошном і викласти в неї тісто. Випікати при температурі 180 ° С протягом 1 години, потім зменшити до 160 ° С і випікати ще близько 2 годин, прикривши зверху папером для випічки.
Готовий пиріг збризнути кленовим сиропом.