Пепероната

Інгредієнти:

1 порція

  • 100 г солодкого перцю
  • 20 г цибулі невеликого розміру
  • 50 г стиглих помідорів
  • 20 г оливкової олії до смаку
  • Сіль
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Приготування:

1) Обсмажити нарізану цибулю на повільному вогні до золотистого кольору

2) Додати перець і тушкувати близько 10 хвилин із закритою кришкою

3) Підсолити

4) Додати нарізані шматочками помідори і тушкувати одну годину із закритою кришкою

5) За необхідністю додавати воду

6) Зняти з вогню і додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 пакетик або більше)

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 10.12 г; Ккал – 292.3; Фен – 52.4 мг