Манний пудинг

Манний пудинг | Semolina pudding

Інгредієнти:

1 порція

  • 150 мл безбілкового напою Milco
  • 30 г манної крупи Sineamin
  • 40 г меду
  • 5 г родзинок
  • 80 г яблук, очищених і нарізаних тонкими скибочками
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Для шоколадного смаку додайте ½ батончика Kidbar у страву, попередньо розплавивши його, або замініть напій Milco на Milco Ciock. Kidbar можна додати у натертому вигляді в теплу суміш.

Приготування:

1) Змішати всі інгредієнти в невеликій ємності, за винятком суміші Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

2) Варити на маленькому вогні близько 10 хвилин

3) Зняти з вогню

4) Додати прописану кількість суміші Afenil Gel або Afenil Express Unflavored (1 пакетик або більше)

5) Якщо отримана суміш вийшла занадто твердою, додайте невелику кількість напою Milco

6) Змастити олією ємність для випікання пудингу і вилити в неї суміш

7) Запікати в духовці при температурі 180° близько 15 хвилин

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки -10 г; Ккал – 334; Фен – 54 мг