Манна крупа з шафраном

Інгредієнти:

1 порція

  • 20 г масла
  • 70 г цибулі
  • 400 г води
  • 45 г манної крупи Sineamin
  • ½ пакетика шафрану
  • Сіль до смаку
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Замість шафрану можна використати інші спеції, дозволені для вживання

Приготування:

1) Підсмажити дрібно порізану цибулю у глибокій каструлі

2) Додати воду, манну крупу. Довести до кипіння і варити приблизно 10 хвилин.

3) Додати шафран і перемішати

4) Зняти з вогню, охолодити і додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 або більше пакетиків)


Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 9.16 г; Ккал – 571.4; Фен – 29.3 мг