CART_EMTY_NOTICE
Манна крупа з шафраном
Інгредієнти:
1 порція
- 20 г масла
- 70 г цибулі
- 400 г води
- 45 г манної крупи Sineamin
- ½ пакетика шафрану
- Сіль до смаку
- Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored
Порада:
Замість шафрану можна використати інші спеції, дозволені для вживання
Приготування:
1) Підсмажити дрібно порізану цибулю у глибокій каструлі
2) Додати воду, манну крупу. Довести до кипіння і варити приблизно 10 хвилин.
3) Додати шафран і перемішати
4) Зняти з вогню, охолодити і додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 або більше пакетиків)
Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 9.16 г; Ккал – 571.4; Фен – 29.3 мг