Карамельний соус

Інгредієнти:

  • 1 пакетик суміші Afenil Gel або Afenil Express Unflavored
  • 100 грамів цукру
  • Достатня кількість води

Порада:

Отриману суміш можна зберігати в холодильнику і використати для приготування кількох порцій.

  • Візьміть трохи отримної суміші і додайте 1 пакетик суміші Afenil Gel або Afenil Express Unflavored.
  • Добре розмішайте і одразу випийте.

Приготування:

1) У чисту каструлю насипати цукор і додати приблизно 50 мл води, так щоб цукор всмоктав її, але не був покритий водою

2) Довести до кипіння і варити доти, поки суміш не набуде коричневого кольору

3) Зняти каструлю з вогню і помістити її в холодну воду

4) Додати ще 100 мл води і варити, доки весь цукор не розчиниться

5) При кімнатній температурі суміш повинна мати кремову текстуру; якщо суміш вийшла занадто густою, можна додати
невелику кількість води і трохи підігріти; якщо суміш занадто рідка – варити її до тих пір, поки надлишок води не випарується.