CART_EMTY_NOTICE
Капоната з баклажанів
Інгредієнти:
1 порція
- 40 г цибулі
- 30 г баклажанів
- 40 г солодкого перцю
- ½ столової ложки каперсів
- 7 г чорних маслин
- 30 г стиглих помідорів
- Оцет
- 20 г оливкової олії
до смаку - Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored
Приготування:
1) Обсмажити цибулю в олії до золотистого кольору
2) Додати перець і нарізані кубиками баклажани
3) Тушкувати близько 15 хвилин із закритою кришкою
4) Додати порізані помідори, підсолити і тушкувати приблизно 50 хвилин із закритою кришкою, додаючи воду за потребою
5) Після приготування додати каперси, порізані маслини і кілька ложок оцту
6) Частково випарувати і додати прописану дозу суміші Afenil Gel або Afenil Express Unflavored (1 пакетик або більше)
Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 9.8 г; Ккал – 294; Фен – 51 мг