CART_EMTY_NOTICE
Гарбузовий суп-пюре
Інгредієнти:
1 порція
- 50 г цибулі
- 100 г гарбуза
- 2 листки шавлії
- 20 г масла
- 20 г оливкової олії
- Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored
Порада:
Готову страву можна посипати нарізаною зеленою цибулею або зеленню петрушки.
ПРИГОТУВАННЯ:
1) Обсмажити до золотистого кольору дрібно порізану цибулю на оливковій олії
2) Додати очищений від шкірки і порізаний на шматочки гарбуз
3) Злегка підсмажити, залити водою і посолити
4) Тушкувати близько 20 хвилин, а потім збити в пюре за допомогою блендера
5) Окремо підсмажити в маслі листки шавлії, доки вони не стануть хрусткими, і додати гарбуз
6) Додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 пакетик або більше) і добре розмішати
7) Розбавити, додавши воду або безбілкове молоко Milco
Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 10 г; Ккал – 656; Фен – 58.4 мг