Гарбузовий суп-пюре

Інгредієнти:

1 порція

  • 50 г цибулі
  • 100 г гарбуза
  • 2 листки шавлії
  • 20 г масла
  • 20 г оливкової олії
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Готову страву можна посипати нарізаною зеленою цибулею або зеленню петрушки.

ПРИГОТУВАННЯ:

1) Обсмажити до золотистого кольору дрібно порізану цибулю на оливковій олії

2) Додати очищений від шкірки і порізаний на шматочки гарбуз

3) Злегка підсмажити, залити водою і посолити

4) Тушкувати близько 20 хвилин, а потім збити в пюре за допомогою блендера

5) Окремо підсмажити в маслі листки шавлії, доки вони не стануть хрусткими, і додати гарбуз

6) Додати суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній кількості (1 пакетик або більше) і добре розмішати

7) Розбавити, додавши воду або безбілкове молоко Milco

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 10 г; Ккал – 656; Фен – 58.4 мг