Безглютенові оладки

Безглютеновые дрожжевые оладьи
Складові:
  • 3 склянки безглютенової суміші Mehl Farine
  • 2 склянки молока
  • 2 яйця
  • 1 ч. ложка дріжджів
  • 1 ст. ложка цукру
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1/3 ч. ложки солі
Приготування:
У тепле молоко додаємо цукру, сіль, масло – розмішуємо, потім кладемо дріжджі не розмішуючи, накриваємо сухим рушником і даємо 5 хвилин настоятися.
Далі додаємо 1,5 склянки безглютенової суміші і яйця – розмішуємо і даємо настоятися в теплому місці ще 15 хвилин.
Потім додаємо залишки безглютенової суміші, перемішуємо накриваємо сухим рушником і ставимо в тепле місце на 40 хвилин. Потім не розмішуючи мокрою ложкою викладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо.
Подавати з ягідним сиропом, варенням або сметаною.
Смачного!