CART_EMTY_NOTICE
Артишоковий соус із шафраном
Інгредієнти:
2 порції безбілкової пасти Sineamin
- 1 артишок (60 г чистої ваги)
- 10 г цибулі (за бажанням)
- 10 г оливкової олії
- ½ пакетика шафрану
- Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored
Порада:
Як варіант, готовий соус можна використати при приготуванні брускет
Приготування:
1. Обсмажити дрібно порізану цибулю в оливковій олії
2. Порізати артишок на тонкі скибочки, відділивши тверді листки і зубці, і додати до обсмаженої цибулі
3. Тушкувати із закритою кришкою протягом кількох хвилин
4. Додати шафран, розчинений у двох столових ложках води, та Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній
кількості (1 пакетик або більше), і розмішати
Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 10.12 г; Ккал – 173.8; Фен – 71.8 мг