Артишоковий соус із шафраном

Інгредієнти:

2 порції безбілкової пасти Sineamin

  • 1 артишок (60 г чистої ваги)
  • 10 г цибулі (за бажанням)
  • 10 г оливкової олії
  • ½ пакетика шафрану
  • Суміш Afenil Gel або Afenil Express Unflavored

Порада:

Як варіант, готовий соус можна використати при приготуванні брускет

Приготування:

1. Обсмажити дрібно порізану цибулю в оливковій олії

2. Порізати артишок на тонкі скибочки, відділивши тверді листки і зубці, і додати до обсмаженої цибулі

3. Тушкувати із закритою кришкою протягом кількох хвилин

4. Додати шафран, розчинений у двох столових ложках води, та Afenil Gel або Afenil Express Unflavored у прописаній
кількості (1 пакетик або більше), і розмішати

Харчова цінність страви за даним рецептом: Білки – 10.12 г; Ккал – 173.8; Фен – 71.8 мг